Du skal bruge følgende: 

Ca. 500g hele kyllingelår (rest fra rosmarinkylling)
1 oksebouillonterning
1 suppevisk (selleritop, porretop o.l.)
2 dåser aspargessnitter
2½ dl 13% fløde
sovsejævner
salt
peber
3-4 håndfulde ærter eller sukkerærter (frost)

Tilbehør:
Groft, hvidt brød.

Du skal gøre følgende:

Læg kyllingelårene i en gyde med godt en liter vand, tilsat bouillonterning og suppevisk.

Bring gryden i kog, skum og læg låg på.

Lad simre knap en time, tag kødet op, si suppen og hæld den tilbage i gryden.

Tilsæt væden fra aspargessnitterne samt fløde og kog suppen op.

Jævn med sovse-jævner og smag til med salt og peber.

Pluk kyllingekødet fra benene og varm det i suppen sammen med ærterne.

Varm aspargessnitterne med lige inden serveringen.

Server suppen rygende varm og giv masser af groft, hvidt brød hertil.

Andre læste også:
  Kalkun lasagne

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort