Du skal bruge følgende:
Ca. 500g hele kyllingelår (rest fra rosmarinkylling)
1 oksebouillonterning
1 suppevisk (selleritop, porretop o.l.)
2 dåser aspargessnitter
2½ dl 13% fløde
sovsejævner
salt
peber
3-4 håndfulde ærter eller sukkerærter (frost)
Tilbehør:
Groft, hvidt brød.
Du skal gøre følgende:
Læg kyllingelårene i en gyde med godt en liter vand, tilsat bouillonterning og suppevisk.
Bring gryden i kog, skum og læg låg på.
Lad simre knap en time, tag kødet op, si suppen og hæld den tilbage i gryden.
Tilsæt væden fra aspargessnitterne samt fløde og kog suppen op.
Jævn med sovse-jævner og smag til med salt og peber.
Pluk kyllingekødet fra benene og varm det i suppen sammen med ærterne.
Varm aspargessnitterne med lige inden serveringen.
Server suppen rygende varm og giv masser af groft, hvidt brød hertil.
Efterlad en kommentar