Når mor-rollen indtages, har de personlige behov tendens til at falde lidt i baggrunden. Det er helt naturligt, eftersom et lille barn optager meget tid i løbet af dagen – og det med rette. Men når barnet får en alder, hvor mor godt kan undværes, så er det ved at være tid til at genfinde sig selv. Alle kvinder har forskellige opfattelser af, hvad det vil sige ’at genfinde sig selv’, men for mange gælder det om at vise, at mor stadig har god stil! God stil er et vidt begreb, men generelt handler det om at bringe dine bedste sider frem og være tilpas i det, du har på – så skal stilen nok komme.

Baum und Pferdgarten ved, hvad det handler om. Det eksklusive brand er ekspert i at skabe kollektioner, der henvender sig til den travle, moderne kvinde, der elsker en klassisk men personlig stil. Det danske brand har et godt øje for høj kvalitet, smukke detaljer og skarpe designs. En af grundene til at design-duen bag mærket har fået succes er, at de år efter år formår at skabe nye kollektioner, som inspirerer og overrasker med nye must-have styles.

Fremhæv dine bedste sider

I en travl hverdag, hvor fokus primært er på babymos og bleer, er det ikke sikkert, der er det store overskud til at bruge tid foran garderoben og spejlet om morgenen. Men heldigvis behøver det ene ikke udelukke det andet, der er nemlig flere måder, hvorpå du kan gøre det nemmere for dig selv.

Sørg for at dit klædeskab indeholder de ting, du synes fremhæver dine bedste sider, og som du samtidig er komfortabel i. Så undgår du at skulle gå udenom bunken af alt det, der strammer lidt, kryber op eller ikke passer. Hvis du derimod har forberedt et par sæt i din garderobe, som du ved er gode, så behøver det ikke tage så lang tid om morgenen.

Andre læste også:
  Giv dit barn hjælp til selvhjælp

Få en alsidig garderobe med Baum und Pferdgarten

Lige netop den form for garderobe kan Baum und Pferdgartens sortiment være med til at gøre komplet. Foruden at være detaljeorienteret og skarp på kvaliteten, så har brandes produkter en alsidighed, der ikke er til at stå for. Du kan med andre ord roligt tilføje Baum und Pferdgartens lækre styles til din garderobe og være sikker på, at de nok skal fremhæve din personlige stil. Køb produkter fra Baum und Pferdgarten online på blossom.dk og nyd at genfinde lidt af dig selv i din garderobe.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort