Du skal bruge følgende:

Det tørre:
5 dl mel
1 knivspids salt
2 tsk bagepulver
1 tsk natron

Det våde:
2 1/2 dl youghurt eller cremefraiche
1 1/4 dl smeltet smør
2 1/2 dl sukker
1 æg

Fyld:
1 1/2 dl frosne blåbær
ca 50 g hakket chokolade (70%)

Frosting:
50 g blødt smør
200 g flødeost
100 g flormelis
2-3 spsk citronsaft
blå frugtfarve

Du skal gøre følgende:

Det tørre blandes i en skål
Det våde i en anden
Fyldet blandes i det tørre for så falder bærrene ikke til bunds i formen (melen suger saften)
Det våde og det tørre blandes, men ikke for meget (så bliver dejen tung og meget blå)
Der må godt stadig være “klumper” i dejen, det udligner sig i ovnen

Der er til ca. 12-14 muffins, som bages ved 200 grader i ca. 25 min

Når muffins’ne er kølet af, røres ingredienserne til frostingen sammen, og så kan muffins’ne pyntes med sprøjtepose eller frostingen kan smøres direkte på. Jeg har brugt lyserød krymmel til sidst 🙂

Andre læste også:   Banankage

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort