Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

Koteletter (det antal i spiser)
Kartofler (det antal i spiser)
½ l fløde
1 pakke bacon i tern
1 ds. flåede tomater
1 pakke coktailpølser
1 bundt porrer

Du skal gøre følgende:

Tænd ovnen på 200 grader.
Brun korteletterne på en pande. Skær kartoflerne i skiver og læg dem i et ildfastfad.
Skiftevis kartofler og fløde.
Svits bacon tern.
Skær porren i skiver.
Læg koteletterne over kartoflerne i fadet, hæld de flåede tomater over.
Læg pølser, bacon og porrer over og sæt det i ovnen.
Ca. 45 min.

Med en gaffel kan man mærke på kartoflerne hvornår retten er færdig 🙂

Serveres evt. med flute og salat.

Andre læste også:
  Tigerrejer med nudler

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort