Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

2 spsk. olie
2 gulerødder
400 g skinke- eller kalkunkød i strimler
2 løg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
250 g champignon
4 kartofler
½ dl sojasauce
½ dl vand
1 tsk. salt
100 g bønnespirer
½ kinakål

Du skal gøre følgende:

1. Alle grøntsager renses og skæres i tynde strimler. Det er specielt vigtigt, at kartoflerne
skæres i meget tynde strimler, da de ellers ikke bliver kogt.
2. Opvarm en stor stegegryde, så den er meget varm og varm olien i gryden.
3. Svits gulerødderne i 1 min.
4. Kom kødstrimlerne i gryden og svits videre i 1 min.
5. Kom løgene i svits videre i 1 min.
6. Kom peberfrugterne i og svits videre i 1 min.
7. Kom champignonerne i og svits videre i 1 min.
8. Kom kartoflerne i og svits videre i 1 min.
9. Tilsæt sojasauce og lad det hele koge under låg ved svag varme i 5 min.
10. Kom kinakål og bønnespirer i gryden og rør godt rund ved stærk varme i endnu 2 min. Smag på kartoflerne, der skal være “bid” i dem.

Server med løse ris og sojasauce og spis gerne retten med pinde.

Andre læste også:
  Solsikkebrud

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort