Du skal bruge følgende:

75g margarine.
1 dl koldt vand
25g gær
1 spsk sukker
1 æg
lidt salt
ca 375g mel
10 pølsehornspølser, eller kyllingpølser. ca 10cm.

Du skal gøre følgende:

Smelt margarinen i en gryde – hæld det over i en skål.
Tilsæt det kolde vand.
Når margarinen er lunken, tilsæt gæren.
Bland de andre ingredienser i, og tilsæt lidt mel af gangen.
Ælt dejen blød og luftig.

Del dejen i 10 lige store dele, og tril pølserne i.
Sørg for at dejen kommer hele vejen rundt om pølserne og saml enderne godt, ellers sprækker dejen ved bagning.

Bag dem ved 200 grader til de bliver gyldne. Mellem 10-15 min.

Andre læste også:
  Hummer med smør og chili

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort