Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

Kartofler
Rødbeder
Oliven Olie
Rosmarin
Himalaya salt
Tandstikker

Du skal gøre følgende:

Skræl kartoflerne og rødbederne.
Skær dem i skiver, ikke for tykke, ikke for tynde.
Tag en tandstik og sæt den ned i en skive kartoffel, tag endnu en skive kartoffel og sæt på, derefter en skive rødbede også 2 skiver kartoffel mere og forsætte sådan.
Det er vigtigt skiverne ikke er for små, ellers vælter kagen når den bages.
Sørg for at skiverne vender forskelligt og ud til alle sider når du sætter dem på tandstikken så de ikke vælter så nemt.
Det kan være en fordel at skære kartoflerne fra siden, i stedet fra den ene ende til den anden.
Så får du skiver der er lidt større.

Sæt alle kagerne på en bageplade med bagepapir på.
Skænk olie over kagerne, hold en finger for flasken og ryst let over hver kage så der glider olie ned af siderne på kagen.
Kværn salt over dem og drys med rosmarin.
Bages derefter i ovnen ved 175grader til 40 minutter.
Alt efter for store skiver du har brugt skal de måske have lidt mere eller mindre.
Prik i en af kagerne undervejs, for at se om den er bagt blød.

Serves til en god bøf, f.eks entreco. Bearnaisesauce og grøntsager.

Andre læste også:   Sukkerfrie Banan-pandekager

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort