Du skal bruge følgende:
400 g friske el frosne bønner
Vand
Salt
1 1/2 spsk margarine
2 store tomater
4 svinekoteletter
1 tsk salt
Peber
1 tsk merian
4 tykke skiver ost
evt. lidt strimlet porre
Du skal gøre følgende:
Kog bønnerne i letsaltet vand i ca 5 min. Hæld vandet fra og gem det.
Smør et ovnfast fad og kom bønnerne i
Skyl tomaterne og skær dem i både. Sæt ovnen på 200*
Brun koteletterne i lidt fedtstof, ca. 2-3 min pr. side
Krydr med salt og peber. Læg koteletterne oven på bønnerne.
Pisk fedtstoffet på panden sammen med 1 1/2 dl vand fra bønnerne og hæld det over koteletterne.
Drys merian på og læg et par tomatbåde og en skive ost oven på hver kotellet.
Gratinér retten i ovnen ca. 10 min til den er blevet gennemvarm, og osten har fået lidt farve.
Der kan evt bruges fintstrimlet porre ovenpå koteletterne.
Bønnerne kan erstattes med brocolli
Tilberedning : 30 min – heraf 10 min i ovnen
Efterlad en kommentar