Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

4 stykker laks
1 pose frossen hakket spinat
1 bakke champignon
1/4 l fløde
100 g smør
Vilde ris (læs bag på posen)
Timian
Salt og peber
Mel
Ca 1/4 l mælk (lige meget hvad slags)

Du skal gøre følgende:

Tænd ovnen på 200 grader.
Sæt vand over i en gryde til risene.
Når vandet koger hæld så risene i.
Derefter skal de have til der ikke er mere vand i gryden.
Svits champignonerne og spinaten på en pande til spinaten er helt optøet.
Smelt 100 g smør i en gryde og hæld mel i mens du rører rundt til den er en lille kugle.
Tilføj salt og peber
Hæld så fløden i langsomt mens du rører rundt.
Når sovsen er lige ved at koge tilføjer du timian, ca. 2 tsk.
Læg laksestykkerne ned i et ovnfast fad og fordel spinat og champignon ud over dem.
Slut af med at hælde flødesovsen ud i fadet.

Stil fadet i den varme ovn. i ca. 25-30 min.

Hvis I vil drikke vin til smager asti martini champangen rigtig godt til.

Andre læste også:   Per's pastaret

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort