Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

250 g wokstrimler af skinkeinderlår eller skinkestrimler, ½ x ½ x ca. 8 cm
2 tsk olie
1 fed hvidløg
salt og peber

Grøntsager
3 peberfrugter, fx rød, gul og orange
1 squash, ca. 200 g
1 løg, gerne rødløg

Dressing
2 spsk balsamico- eller rødvinseddike
1 spsk sukker
frisk basilikum

Tilbehør
1 bolle, ca. 65 g
(½ bolle pr. person)

Du skal gøre følgende:

Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Vend det i en skål med olie, presset hvidløg, salt og peber.
Varm en pande op ved kraftig varme.
Læg kødet på panden og lad det blive brunt, før det vendes.
Brun kødet på alle sider – samlet stegetid 1-1½ minut.
Læg kødet på en tallerken.

Skær peberfrugter og squash i store tern.
Hak løget groft.
Svits peberfrugter, squash og løg på panden under omrøring, til de er lige netop møre, men stadig en anelse sprøde, ca. 8 minutter.

Rør eddike og sukker sammen, hæld blandingen over grøntsagerne og steg videre, stadig under omrøring, i ca. 2 minutter.
Smag til med salt og peber.
Vend kød og basilikumblade i.

Lun evt. bollen og halver den.

Tips
Sauté-skiver af svinefilet eller Skinke Bites af skinkeklump kan bruges i stedet for wokstrimler.
Frisk koriander, bredbladet persille eller dild kan bruges i stedet for basilikum.
Sådan skærer du selv wokstrimler af skinkeschnitzler af inderlår

Andre læste også:   Brasiliansk bananmos

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort