Du skal bruge følgende:

2 Løg
8 Tykke pølser
8 Kogte kartofler
3 Spsk margarine
2 Dl mælk
3 Spsk tomatpúre
1 Dl fløde
2 Tsk salt, 1 tsk peber
1 Bdt purløg

Du skal gøre følgende:

Pil løgene. Skær dem først i skriver, og derefter i små stykker.
Skær pølserne i tynde skiver.
Pil kartoflerne og skær dem også i skriver.
Kom margarine i en gryde.
Lad fedtstoffet blive lysebrunt.
Kom løgene i og rør i dem med en grydeske til løgene virker gennemstegte.
Kom pølserne og kartofler i gryden og hæld mælken ved.
Rør tomatpúre og fløde sammen og hæld de i gryden.
Drys salt og peber på.
Læg låg på gryden og lad det koge i 15 min. ved svag varme.
Klip purløg over inden servering.

Andre læste også:
  Svampede, søde fiberboller

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort