Denne opskrift er beregnet til 3-4 personer
Du skal bruge følgende:
3-4 kartofler
1 spsk. smør
4 æg
4 spsk. mælk
4 wienerpølser
1 tomat
4 spsk purløg
Salt og peber
Du skal gøre følgende:
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Steg dem til at de er møre i ca. 6-8 min. Vend dem gerne flere gange!
Drys 1/4 tsk salt på dem.
Pisk æggene let sammen med mælken. Drys salt og peber i blandingen.
Skær pølserne i skiver og bland dem med kartoflerne på panden.
Hæld æggemassen over kartoflerne og skru ned tl svag varme. Stik lidt ned i æggemassen med paletten, så det flydende kan løbe til bunden og stivne.
Til sidst skærer du tomater i skiver, og pynter med tomat, purløg, kartofler og pølser.
Efterlad en kommentar