Denne opskrift er beregnet til 3-4 personer

Du skal bruge følgende:

3-4 kartofler

1 spsk. smør

4 æg

4 spsk. mælk

4 wienerpølser

1 tomat

4 spsk purløg

Salt og peber

 

Du skal gøre følgende:

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.

Steg dem til at de er møre i ca. 6-8 min. Vend dem gerne flere gange!

Drys 1/4 tsk salt på dem.

Pisk æggene let sammen med mælken. Drys salt og peber i blandingen.

Skær pølserne i skiver og bland dem med kartoflerne på panden.

Hæld æggemassen over kartoflerne og skru ned tl svag varme. Stik lidt ned i æggemassen med paletten, så det flydende kan løbe til bunden og stivne.

Til sidst skærer du tomater i skiver, og pynter med tomat, purløg, kartofler og pølser.

Andre læste også:
  Juleboller 10 stk

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort