Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

Kylling i tern
1 pose wok mix (frossent grønt)
1 pakke nudler (alm, eller spinat. Ikke glasnudler)
Ægte Wok pande (støbejern, giver det bedste resultat og mørt kød, samt er hurtigst)
Karry
Rasp olie

Ris kan bruges i stedet for nudler, men tager lidt længere tid.

Du skal gøre følgende:

Sæt en gryde med vand i kog.
Vær gavmild med  rasp olien og varm det op i woken.
Når det er varmt kommes karry’en i og brunes af.
Dette er nødvendigt for at fremkalde smagen.
Dertil tilsættes kyllingetern og disse brunes.
Til slut tilsættes hele posen med wok grøntsager, lig lå på og og rør rundt ind i mellem.
Nudlerne koges i vandet.
Vandet hældes fra og nudler hældes i wok’en og blandes med al indholdet.

Klar til servering.

Andre læste også:
  Sauté-skiver med rødbedesalat og saltbagte karto

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort