Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

3 dl vand
180 g grødris ( ca 2  1/4 dl)
1 liter letmælk
1/4 tsk groft salt
Kanelsukker
4 spsk sukker
2 tsk stødt kanel
50 g smør

Du skal gøre følgende:

Bring risvand i kog i en tykbundet gryde kog risene ved jævn varme under omrøring i ca 2 min.
Tilsæt mælk og bring blandingen i kog. Kog grøden ved svag varme, stadig under omrøring i ca 10 minutter.
Læg låg på og kog i ca 25 min.
Rør ofte i grøden. Hvis den virker tynd så kog den i yderligere 5 minutter uden låg .
Tilsæt salt og smag til

Serveres med kanelsukker, smør, og hvidtøl for dem der ikke kan lide øl er kold rød saft  godt til.

Hvis man ønsker en sundere version, kan man toppe med diverse bær i stedet for kanelsukker og smørklat.

Andre læste også:
  Slankepandekager med kødfyld

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort