Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

Isterningbakke
Citronmelisse
vand
150 g. friske jordbær
12 ananaskirsebær (ca. 40 bær)
1 kiwi (ca. 100 g)
½ l. hvidvin
½ l. danskvand
1½ dl. koncentreret (1:9) light æblesaft fx Fun light

Du skal gøre følgende:

Dagen før:
Citronmelissen skylles, og bladene nippes af.
Vandet kommes i isterningebakken, og citronmelissebladene fordeles i rummene med vandet.
Bakken sættes i fryseren, hvor isterningerne fryses.

På selve dagen:
Jordbærrene nippes og skylles godt.
Jordbærrene skæres i skiver.
Ananaskirsebærrene pilles ud af hylsteret, skylles og halveres.
Kiwien skrælles og skæres i kvarte skiver.
Hvidvinen og æblesaften hældes i en bowle, og frugtstykkerne kommes i.
Bowlen kan stå i køleskab i ca. 1-2 timer før servering.
Danskvand og isterninger kommes i lige før servering.
Bowlen smages evt. til med æblesaften.

Andre læste også:   Grøntsagslasagne

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort