Du skal bruge følgende:
Isterningbakke
Citronmelisse
vand
150 g. friske jordbær
12 ananaskirsebær (ca. 40 bær)
1 kiwi (ca. 100 g)
½ l. hvidvin
½ l. danskvand
1½ dl. koncentreret (1:9) light æblesaft fx Fun light
Du skal gøre følgende:
Dagen før:
Citronmelissen skylles, og bladene nippes af.
Vandet kommes i isterningebakken, og citronmelissebladene fordeles i rummene med vandet.
Bakken sættes i fryseren, hvor isterningerne fryses.
På selve dagen:
Jordbærrene nippes og skylles godt.
Jordbærrene skæres i skiver.
Ananaskirsebærrene pilles ud af hylsteret, skylles og halveres.
Kiwien skrælles og skæres i kvarte skiver.
Hvidvinen og æblesaften hældes i en bowle, og frugtstykkerne kommes i.
Bowlen kan stå i køleskab i ca. 1-2 timer før servering.
Danskvand og isterninger kommes i lige før servering.
Bowlen smages evt. til med æblesaften.
Efterlad en kommentar