Du skal bruge følgende:

50 g. gær
3 tsk. salt
evt. lidt sukker
3 dl. væske, f.eks. juice af alle slags eller vand
3 dl. mælkeprodukt, f.eks. kærnemælk, A38, tykmælk,
mælk, yougurt med eller uden frugt
( fedtfattig naturligvis )
1 dl. rapsolie
1 1/2 – 2 kg. mel ( noget af melet kan være grahamsmel)

Fyld 1

ca. 4 gulerødder og 1 – 2 æbler rives groft
1 moset banan
evt. squash i stedet for gulerødder

Fyld 2

2 -3 dl. 5 korns blanding koges 2-3 min. i vand
1 -2 groftrevet æble
evt. 1 moset banan

Fyld 3

2 -3 dl. mysli opblødes i kogende vand
1 – 2 groftrevet æble
evt. 1 moset banan

 

Du skal gøre følgende:
Tag kun lidt mel af gangen, dejen skal klistre en smule.
Hæver til dobbelt størelse ca. 1 time
Æltes igennem igen, og formes til boller (2 plader) og hæver igen til dobbelt størelse ca. 1 time.
Begge plader sættes i en kold ovn, som tændes på
200 grader, bager i ca. 20 min. pladerne bytter så plads
og bager igen ca. 20 min.

Andre læste også:
  Orientalsk wokgryde

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort