Du skal bruge følgende:
1 bundt salatløg
1 rød chilli
4 kyllingefileter a ca 125g
2 spsk vegetabilsk olie
450g friske nudler
2 spsk hønsebouillon
3 spsk jordnøddesmør med stykker af jordnødder
2 dl kokosmælk( lidt i af gangen og smag til)
2 spsk hakket fisk koriander
Salt og peber
Du skal gøre følgende:
Rens og hak salatløgene.
Udkern chilien, anvend gummihansker.
Skær alle hvide hinder af og hak chilien fint.
Skær kyllingfileterne i tynde strimler.
Opvarm olien i en wok.
Kom kyllingen i og steg til de er færdige, stadig være mør.
Tilsæt salatløgene og chilien.
Steg yderligere nogle minutter.
Kom de friske nudler i wokken. Sted 1 min.
Tilsæt bouillon, jordnøddesmør, kokosmælk og koriander.
Lad koge op, skru ned for varmen og lad simre i 1 min. indtil alt er gennemvarmt.
Krydr og smag til.
Efterlad en kommentar