Du skal bruge og gøre følgende:

Hønsesalat:
kogt kylling eller høne
1/2 bøtte græsk youghurt
1-2 løg
1-2 ds asparges
salt og peber

Kyllingen skæres eller rives i strimler, blandes med de hakkede løg og den græske youghurt, asparges tilsættes, smages til med salt og peber.

Der tilsættes kylling eller høne efter behov i hønsesalaten.
Der kan sagtens tilsættes krydderier efter egen smag.

Tunsalat:
1ds tun i vand
1/2 bøtte græsk youghurt
2 dl ærter
2dl majs
1-2 løg
salt og peber.

Tun, græsk youghurt, majs, ærter og de hakkede løg blandes, smages til med salt og peber.

Skinkesalat:
2pk Pålægsmix
1/2 bøtte græsk youghurt
1-2 løg
salt og peber.

De 2 pakker pålægsmix hakkes fint, blandes med græsk youghurt,hakkede løg og smages til med salt og peber.Alle tre “salater” har godt af at trække et par timer i køleskabet.

Når skinkesalaten laves er det en fordel at bruge en “kødhakker” til pålægsmixene,det giver en mere lækker konsistens.

God fornøjelse!

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort