Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

4 mellemstore kyllingefileter
2 store chili
ca. 100 g semi soltørrede tomater
3 pakker skiveskåret bacon

Tilbehør:
Blandet salat og flutes

Du skal gøre følgende:
Rens chilierne for kerner, og hak dem fint
Hak de soltørrede tomater fint
Læg et stort stykke bagepapir på bordet, og på bagepapiret ligger man 4-5 skiver bacon, så de lige nøjagtig overlapper hinanden
Ovenpå baconen drysses de finthakkede soltørrede tomater, og finthakket chili
Læg en kyllingefilet ovenpå, med den afrundede side nedad
Pak baconen rundt om kyllingefileten, så den er helt dækket
Fortsæt til du har pakket alle 4 kyllingefileter ind
Smør et ildfast fad med olivenolie, og læg kødet heri
Sættes i en forvarmet ovn på 180 grader (varmluftsovn) eller 200 grader i en almindelig ovn
Alt efter størrelsen på kyllingefileterne, skal de have mellem 45-55 minutter

Serveres straks, med lune flutes og frisk salat.
Velbekomme.

Andre læste også:   Karrysuppe med ris og kylling

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort