Du skal bruge følgende:
100 g bacon i strimler eller terninger
5-600 g oksekød i strimler (til stroganoff)
25 g smør
2 spsk hvedemel
1 spsk. mild paprika
3-4 dl vand eller lys bouillon
1 spsk. tomatpuré
1 dl piskefløde eller cremefraiche 38 %
salt og peber
250 g fine haricots vers
ca. 100 g cocktailpølser
Tilbehør: kartoffelmos, ris eller kartofler
Du skal gøre følgende:
Svits baconen i en gryde til det er lysebrunt.
Tag det op.
Kom smørret i gryden.
Dup kødet tørt og brun det godt heri.
Bland mel og paprika og drys det over.
Rør godt og rør bouillonen i lidt ad gangen sammen med tomatpuré.
Det skal lige dække kødet.
Kom baconen tilbage i gryden og lad retten simre under låg til kødet er mørt, ca. 1 time.
Kom fløde eller cremefraiche i og kog igen 5 minutter.
Smag til med salt, peber og evt. paprika.
Vend bønnerne i og lad dem blive gennemvarme.
Server med kartoffelmos rørt med hakket persille eller et andet tilbehør.
Efterlad en kommentar