Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

100 g bacon i strimler eller terninger
5-600 g oksekød i strimler (til stroganoff)
25 g smør
2 spsk hvedemel
1 spsk. mild paprika
3-4 dl vand eller lys bouillon
1 spsk. tomatpuré
1 dl piskefløde eller cremefraiche 38 %
salt og peber
250 g fine haricots vers
ca. 100 g cocktailpølser

Tilbehør: kartoffelmos, ris eller kartofler

Du skal gøre følgende:

Svits baconen i en gryde til det er lysebrunt.
Tag det op.
Kom smørret i gryden.
Dup kødet tørt og brun det godt heri.
Bland mel og paprika og drys det over.
Rør godt og rør bouillonen i lidt ad gangen sammen med tomatpuré.
Det skal lige dække kødet.
Kom baconen tilbage i gryden og lad retten simre under låg til kødet er mørt, ca. 1 time.

Kom fløde eller cremefraiche i og kog igen 5 minutter.
Smag til med salt, peber og evt. paprika.
Vend bønnerne i og lad dem blive gennemvarme.

Server med kartoffelmos rørt med hakket persille eller et andet tilbehør.

Andre læste også:   Oksekød med pastalåg

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort