Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

20 gram Gær
1 dl Lun mælk
3 Spsk Honing
1,5 tsk himalaya salt (kværnet)
3 æg
1 l Kernemælk
400 gram Italiensk durum mel
2 dl havregryn
1,5 dl Husk fibre (gul pakke)
Hvedemel efter behov

Du skal gøre følgende:

Opløs honning, salt og gær i den lunede mælk.
Pisk æggene- Tilsæt æg og kernemælk.
Ælt dejen godt.
Lad dejen hæve i køleskab natten over.
Ælt dejen og form bollerne.
Lad dem hæve et lunt sted i 1 time.
Pensel med vand eller mælk.
Bages ved 200 grader i 15 minutter

Lad dem køle på rist, server med en god pølse og smagfuld ost.
Også gode til madpakke

Andre læste også:   Boller

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort