Opret
A password will be e-mailed to you.

Der er ikke nogen tvivl om, at det er dyrt at have et barn – det kan du som mor helt sikkert nikke genkendende til. Der er så mange forskellige udgifter, du pludselig står over for, og det ender med at tage råderum fra nogle af de andre områder, som du før havde bedre plads i økonomien til at bruge penge på.

Et af de områder, der oftest lider under mindre råderum i økonomien, er din mulighed for at rejse. De fleste af os ved, at der ikke er noget bedre end en skøn rejse med dem, vi holder allermest af, og at en god og afslappende ferie kan være med til at lade vores batterier op og dermed gøre det nemmere for os at komme igennem hverdagen efterfølgende.

Hvis du som ung mor kan mærke, at det er svært at få råd til at rejse, så er der her et lille tip til dig, så det bliver nemmere at komme ud at rejse med hele din familie.

Optjen point til ferien

Du har helt sikkert allerede et visakort eller dankort, som du bruger i din dagligdag – vi danskere er nemlig rigtig glade for at benytte kreditkort i stedet for kontanter.

Men faktisk er det sådan, at vi oftest ikke får særlig meget ud af at bruge disse kreditkort, andet end at det er en nem måde at have penge med os på alle tidspunkter.

De store vindere her er dog din bank, der tager gebyrer for alle køb og ofte også forlanger et beløb for overhovedet at modtage et kort i første omgang.

Andre læste også:
  Drømmer du om en rejse

Men der begynder at komme mere og mere konkurrence på kreditkort markedet, og en af dem, der har valgt at tage banken op mod bankerne er Norwegian, som du muligvis kender nu som flyselskab, der særligt tilbyder billige flybilletter rundt omkring i Europa og til USA.

Norwegian har nu startet Bank Norwegian, der tilbyder et kreditkort til forbrugere på præcis samme måde som de kort, du har gennem din bank.

Motivationen for et firma som eksempelvis Norwegian er ikke så meget at tjene penge gennem gebyrer, som din bank gør, men i stedet vil de gerne styrke dit forhold til dem som firma og gøre det mere realistisk, at du kommer til at handle mere igennem dem fremover.

 

Tjen point til køb af flybilletter samt hotelophold

Derfor giver de dig point, når du bruger din konto og dit kort gennem dem, som du kan bruge til at købe flybilletter og hotelophold med gennem deres eget selskab.

På mange måder er det virkelig smart, fordi det giver dig en god grund til at købe dine næste flybilletter gennem dem, fordi du allerede har optjent point, og på den måde sørger de for at fastholde dig som kunde.

Men det er ikke så slemt, da du jo kun skal bruge kreditkortet på de ting, du allerede i dag bruger penge på. Der er altså ikke tale om, at du skal købe en masse ting, du ikke har brug for, men snarere at du bruger kortet fra Norwegian til at købe eksempelvis dagligvarer for, hvilket gør det muligt for dig at spare point sammen til din næste rejse.

Andre læste også:
  Gør klar til sæsonen med elendigt vejr

Hvis du gerne vil læse en grundig og uddybende anmeldelse af koret fra Norwegian, så kan du læsere mere om at optjene point til din næste rejse her.

Med dette kort fra Norwegian skal du dog være opmærksom på, at dine point kun kan bruges til at købe rejser og oplevelser for gennem Norwegian. Det er altså en måde, du kan sikre dig selv på, at du får sparet op til din næste rejse frem for kun at have en generel opsparing. Vi kan jo aldrig få nok oplevelser.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort