Opret
A password will be e-mailed to you.

UDRENSNING: Med sæsonen for dårligt, dansk vejr – regn, rusk og slud – er det vigtigt, at man gør noget godt for kroppen.

En udrensning, eller som nogle kalder det, en detox eller en detoxkur, er efterhånden af mange et årligt tilbagevendende fænomen.

 

Efter sommerferiens gode grillmad, fadøl, lækre is og andre fristelser er det som om at kroppen trænger til at blive strammet op. Udvendig som indvendig. Vi føler det mange af os, og vi har ret.

Samtidig ved vi, at en krævende vejrsæson ligger lige forude, og det betyder, at man skal være frisk til at kunne klare lidt af hvert.

Det er ikke kun, det vi selv har proppet ind, der gør kroppen træt. Vores hverdag er også fuld af ftalater, tungmetaller, affaldsstoffer og andre skadelige stoffer, som de fleste helst vil have ud af kroppen.

Derfor er det en god ide, at sætte skub i en sundere livsstil med en detoxkur, inden man også lægger kosten om og vælger sundere madvaner til og begrænser alkoholforbruget.

 

Hvilken slags udrensning af kroppen skal man vælge?

Der findes imidlertid skeptikere, der ikke mener, at der er nogen effekt af at rense ud.

Men andre mærker på egen krop den nærmest genfødselsagtige fornemmelse efter en udrensning. Der eneste, man kan sige med sikkerhed, er, at man bør prøve på egen krop, ellers finder man ikke ud af, om detox er noget, man vil bruge tid på.

Hvis man beslutter sig for udrensning af de skadelige stoffer, så skal man dog først finde ud af, hvilken slags detoxkur, man vil begynde på.

Andre læste også:
  Giv dit barn hjælp til selvhjælp

Nogle går til ekstremer og vælger tarmskylning, atter andre mener, at juice i rigelige mængder er det, der skal til. Og så er der dem, der vælger den blide og lette måde med kosttilskud, der har udrensende effekt.

 

Naturens hjælp til detox

Kosttilskud som dem fra Herba Nordic er mulighed, der gør udrensning let og effektiv. Der anbefales to til tre måneder med kosttilskuddet Equitox for at opnå den fulde effekt.

Equitox består af nordiske urter som agerpadderok, mælkebøtte, fjeldkvan, og lind. Det er dog primært agerpadderok, som man skal lægge mærke til i denne forbindelse. De øvrige lægeplanter er mere understøttende.

Agerpadderok støtter op om nyrernes udskillelsesfunktion og bidrager til kroppens egen naturlige mineralbalance. Mælkebøtten er udskældt af mange haveejere, men den er en fantastisk urt, der bidrager til en normal lever- og mavefunktion.

Urterne i Equitox kan alle findes i vores skønne, nordiske og danske natur, og så har de og deres virkning været kendt så længe tilbage, man har optegnelser.

 

Vegetarer og kosttilskud

 Alt for mange kosttilskud kan ikke spises af vegetarer eller veganere, fordi de indeholder rester af animalske produkter.

Sådan bør det naturligvis ikke være, og hos Herba Nordic finder man derfor kun kosttilskud baseret på planter.

Herba Nordic har også et kosttilskud Verimmun, der understøtter immunforsvaret, og det kan med fordel tages sammen med Equitox eller efter en periode med Equitox.

Held og lykke med din udrensede krop.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort