Opret
A password will be e-mailed to you.

En gavekurv er den perfekte gave til nybagte mødre, for ikke nok med at hun får en gave til at fejre fødslen af den lille ny, men hun får også en gave, som hun gemme til senere, når hun har behov for lidt forkælelse. Neden for kan du læse 4 gode grunde til, hvorfor en herlig gavekurv vil bringe glæde til en nybagt mor.

 

1. Det er altid rart at få gaver

Uanset om der er en anledning eller ej, er det altid dejligt at modtage gaver! Og når man er nybagt mor, falder gaven på et kærkomment tidspunkt, fordi den lille nys ankomst i verdenen jo skal fejres. Et barn er en gave, som ikke alle kan gå, og når et par bliver velsignet med en baby, er det oplagt at fejre denne dejlige begivenhed med en skøn gavekurv.

 

2. Du viser, du holder af hende

Når du giver en gavekurv, bringer du ikke kun din veninde glæde med en god gave – nej, du bringer hende også glæde ved at vise, at du holder af hende. Nogle gange kan det være svært at udtrykke sine følelser, og selv om du oprigtigt er glad på hendes vegne over den lille ny, kan du virkelig vise hende din glæde ved at handle og give hende en kurv fyldt med smukke blomster og hendes yndlingsslik.

 

3. Det er nemt at tilpasse kurven til din veninde og hendes baby

En tredje fordel ved at give gavekurve er, at de er super nemme at skræddersy til den person, der skal have den. Hvis din veninde lige er blevet mor til den yndigste lille prins, kan du f.eks. lægge en lyseblå bamse ned i kurven til ham. Og ved du, at din veninde er helt vild med saltkaramel, og at hendes yndlingsblomst er roser, så ved du også, hvad der ellers skal ned i kurven.

Andre læste også:   Førstegangsforældre: Få styr på hus og bil

 

4. Hun får hjælp til selvforkælelse i en travl hverdag

Men en gavekurv behøver ikke kun gives, når den lille ny ankommer, glæden over barnets ankomst er på sit højeste. Du kan også give din veninde en gave, mens hun udlever sine nye pligter som mor for et lille barn.

At være mor er ikke altid en dans på roser, og ofte stiller man spørgsmål til sig selv og sin egen indsats og om, hvorvidt man gør det godt nok. I al hendes travlhed med at være på barsel og en god mor, kan du sende lidt hjælp til selvforkælelse til din veninde. Hun vil helt sikkert sætte pris på det, og når hun endelig har tid til sig selv, kan hun f.eks. nyde et fodbad lavet med den lækre fodbadssalt, som du har lagt i hendes gavekurv.

Vil du være overskudsagtig og virkelig overraske hende, kan du bestille en kurv og få den leveret lige til hendes døren. Mange blomsterbutikker tilbyder faktisk levering af blomster og gavekurve, så det er let som en leg at sende en pakke glæde. En gavekurv hos Bloomit kan f.eks. fås til rimelige priser, og det samme gælder leveringen. Der behøver ikke være nogen anledning, måske har du lyst til at give hende en gave, bare fordi.

 

Men faktisk bør alle mødre forkæles med en dejlig gavekurv

Slutteligt bør det jo nævnes, at ikke kun nybagte mødre er de eneste, som fortjener lidt forkælelse i form af en herlig gavekurv fyldt med lækkerier. Alle mødre bør med jævne mellemrum få en gavekurv, fordi de er de vigtigste kvinder i vores liv, som altid har og altid vil elske os.

Andre læste også:   Kom godt i gang!

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort