Opret
A password will be e-mailed to you.

Mange mener måske, at mennesker der interesserer sig for tøj og mode er overfladiske, men måske har de aldrig hørt udtrykket ”klæder skaber mennesker”. Selv om det uden tvivl er vigtigt at være et ordentligt menneske, og at mange sagtens kan opnå personlig tilfredsstillelse ved at vide, at de er søde og rare mennesker, så kan et lækkert outfit gøre underværker for humøret på en dag, hvor overskuddet er minimalt. Og har man ikke noget tøj, som man føler sig tilpas i, så er det bare om at komme ud af starthullerne og ud i butikkerne.

Sensommeren er en god periode at shoppe i, fordi mange butikker holder udsalg med ekstra nedsættelser på varer. Sommerudsalget er derfor en oplagt tid til at gøre nogle gode kup, og med lidt held kan du få fat i lækre styles til ingen penge. I denne tid holder stort set alle butikker udsalg – lige fra de eksklusive butikker til de mere prisvenlige high street-butikker.

High street-butikker er butikker, som typisk ligger i gågader eller shoppingcentre, og som har et prisniveau, hvor den gængse person kan være med. Modsat gamle dage, hvor high street-tøj tit blev forbundet med dårlig kvalitet, fører denne slags butikker i dag lækre styles fremstillet af gode og holdbare materialer. Alt sammen til priser hvor alle kan være med, uden at de sprænger deres budget.

 

Object – et populært high street-brand

Object er en velkendt traver inden for high street-brands, og brandet kan både fås online og i fysiske butikker. Object fører ikke deres egne butikker, men i stedet sælges brandet i butikker, der hører ind under Bestseller-familien f.eks. Vero Moda, Vila, Only osv. Det gør jagten på Object-tøj lidt besværlig, hvis du foretrækker at besøge fysiske butikker, da du ikke ved, hvilke butikker har hvilke styles.

Andre læste også:   Sådan får du bedre tid til dig selv som ung mor

Derimod er det en helt anden historie, hvis du shopper online. Her har Object deres helt egen webshop, hvor du på nem og overskueligvis kan få et overblik over deres produkter og bestille dem du kan lide. Derudover bliver Object ikke kun solgt på brandets egen officielle webshop, men brandet kan også findes i andre webshops. Det kan være en fordel, hvis du f.eks. finder ud af, at den trøje som du har udset dig, er udsolgt på Objects officielle webbutik. Her kan en hurtig Googlesøgning afsløre, om der er andre webshops, som har din trøje på lager.

En anden fordel er også, at andre forhandlere selv bestemmer, hvornår de holder udsalg, og hvor meget de vil nedsætte tøjets pris. Så har du kig på en helt særlig Object-kjole, er der gode chancer for, at du kan finde den til bedre priser andre steder end på Objects officielle webshop. Et eksempel på en Object-forhandler er Trendday. Lige nu har shoppen udsalg, og du kan finde Object tøj hos Trendday til ekstra lave priser lige nu.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort