Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

1 dl. vand (lunken)
25 g gær
2,5 dl. skummetmælk (el. minimælk)
2 spsk. sukker
375 g hvedemel
1 æg (til pensling)
Fyld:
5 spsk. brun farin
3 tsk. kanel
Glasur:
2 dl. flormelis
vand
kakao (evt,)

Du skal gøre følgende:

Gæren opløses i det lunkne vand og herefter tilsættes mælk, sukker og det meste af melet.
Æltes godt.
Der tilsættes evt. lidt mere mel.
Dejen skal være blød og smidig.
Hæves ca. 1 time.

Dejen deles I I to og hver del rulles ud til en firkant på ca. 20 x 25 cm.
Fyldes fordels over dejen og rulles derpå til pølser, som skæres ud i 2 cm.
Skiver og lægges på bageplade.

Efterhæves i ca. 20 minutter og pensles med sammenpisket æg.

Bages ca. 15 min. ved 180 – 200 gr.
Glasur smøres på når de er næsten afkølede.

Andre læste også:   Brunkål med medister

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort