Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende: 

3 æg
200 g sukker
150 g hvedemel
1 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
1/2 dl olie/margarine
2 modne bananer

Glasur :
150 g flormelis
25 g kakaopulver
lidt kogende vand

Du skal gøre følgende: 

Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Bland mel med vanille og bagepulver og vend forsigtigt melblandingen i æggemassen skiftevis med olie/margarine.

Mos bananerne godt og vend dem i dejen.

Fordeles i en smurt springform (ca. 22 cm diameter) og bag kagen ved 175* i ca. 35 minutter.

Denne opskrift er fedtfattig – udgivet af Hjerteforeningen. Kagen er utrolig lækker og let at lave

Andre læste også:   Fedtfattig leverpostej med bacon

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort