Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

Ca. 300-400 gr tør pasta (skruer, skaller el.lign.)
2 dl kogende vand
Krydderier efter smag
Lidt fint revne/skårne grønsager (gulerødder, peberfrugter – efter smag)
2½ dl (piske-) fløde
Ca. 300-400 gr kalkunkød i strimler
Reven ost

Du skal gøre følgende: 

Forvarm ovnen til 220 grader (varmluft kan klare sig med 190-200 grader).
Riv eller skær grønsager meget fint. Læg den tørre pasta i bunden af et ildfast fad med rimeligt høje kanter.
Drys de ønskede krydderier over pastaen. Hæld kogende vand i fadet.
Kom grønsagerne ned over pastaen. Hæld piskefløde over.
Læg kalkunkød i strimler ovenpå det øvrige.
Drys reven ost ud over

Sæt fadet i ovnen – midterste rille. Skal stå i 20-25 minutter.

Andre læste også:   Hurtig kinesisk gryde

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort