Du skal bruge følgende:
Ca. 300-400 gr tør pasta (skruer, skaller el.lign.)
2 dl kogende vand
Krydderier efter smag
Lidt fint revne/skårne grønsager (gulerødder, peberfrugter – efter smag)
2½ dl (piske-) fløde
Ca. 300-400 gr kalkunkød i strimler
Reven ost
Du skal gøre følgende:
Forvarm ovnen til 220 grader (varmluft kan klare sig med 190-200 grader).
Riv eller skær grønsager meget fint. Læg den tørre pasta i bunden af et ildfast fad med rimeligt høje kanter.
Drys de ønskede krydderier over pastaen. Hæld kogende vand i fadet.
Kom grønsagerne ned over pastaen. Hæld piskefløde over.
Læg kalkunkød i strimler ovenpå det øvrige.
Drys reven ost ud over
Sæt fadet i ovnen – midterste rille. Skal stå i 20-25 minutter.
Efterlad en kommentar