Du skal bruge følgende:
Opskriften er til 4 pers.
500 g svinekød i tern eller strimler (kylling kan også bruges)
150g bacon i tern eller klippet i stykker
2 porre i ringe
4 gulerødder i tern
1 stort hakket løg
1 spsk olie
2 tsk. karry
ca 8. dl hønseboullion
2.5 dl fløde
ca. 2.5 spsk. maizena mel
1/2 dåse ananas i ringe
salt og peber
Tilbehør: Ris
Du skal gøre følgende:
Varm olien i en gryde og brun kødet.
Tilsæt bacon, løg og karry og svits nogle minutter under omrøring.
Tilsæt porrer, gulerødder og boullion.
Skru ned for varmen og lad retten simre 30 min eller til kødet er mørt.
Saucen jævnes med maizena rørt med fløde.
Varm retten igennem til melsmagen er væk.
Kom ananas i retten og smag til med salt og peber.
Der kan også tilsættes andre grøntsager efter smag og behag, og det smager også lækkert hvis man hælder noget af ananas saften i.
Enjoy 🙂
Efterlad en kommentar