Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

Til ca. 4 personer
1 blomkål
4-5 gulerødder i tern
5 – 6 kartofler i store tern
Ærter
3 æggehvider
3 æggeblommer
Margarine
Skinkestrimler
Mælk
Mel
Rasp

Du skal gøre følgende:

Skær blomkål i mindre stykker.
Kog grøntsagerne, men kom først ærterne i de sidste par minutter
Pisk æggehviderne stive.
Opbag en sovs af margarine, mel og mælk + salt og peber (og gerne noget vand fra grøntsagerne)
Rør æggeblommerne i den afkølede sovs (sovsen behøver ikke være helt kold, men må IKKE være for varm)
Vend de piskede æggehvider i sovsen til den er godt cremet.
Smør et ildfast fad med margarine og hæld grøntsagerne, samt skinkestrimlerne deri.
Dæk grøntsagerne med sovsen.
Læg lidt margarine hen over massen og drys rasp ud over fadet.

Bages i ovnen (varmluft) ved 200 grader i ca 30 min.

– Smager dejligt med smeltet margarine/smør og rugbrød

Andre læste også:
  Bulgursalat med sesamkylling

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort