Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

Kartofler
Ca 700 g oksefars
1 porre, eller 2 løg
Piskefløde
Salt&pepper

Jeg har ikke skrevet så nøjagtige mål, fordi det er lidt afhængig af hvad for en ildfast form man bruger, og hvor meget man selv har lyst til.

Du skal gøre følgende:

Kartofflene gøres rene, og skæres i tynde skiver, oven i et tyndt lag fløde som du hælder i bunden af den ildfaste form.
Så lægger du det stegte kødfars over, så salt og peber, og porre, dette gør du i lag.
(også med kartofflene)
Når det hele er lagt, hælder du resten af fløden over…

Sette skal steges i 1 time, du må gerne strø ost over efter en ½time,

Det er kanon godt!!!

Andre læste også:   Fadkoteletter i whiskysovs

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort