Du skal bruge følgende:

(Der er til ca. 4-5 personer)
4-5 kyllingfilet’er.
3 perberfrugter. ( grøn, rød og gul )
1-1½ hel rød chili. ( efter smag )
1 Løg.
3-4 kokos mælk.
Olie eller margarine.
Karry.
Salt og peber.

Du skal gøre følgende:

Du starter med at skære kyllingfilerne i tegn, steger dem i olie eller margarine sammen med karry’en.
Når kyllingfilten er færdig indenvendig, så kommer du de skåret peberfrugter i, samt chilien og løg, som også skal skæres i stykker.
Når det er rørt lidt rundt med kyllingfilet’en, så kommer du de 3 kokosmælk i, og derefter salt og peber.
Lad det stå og koge i ca. 10-15 min. ( så skulle det gerne være helt færdigt og varmt )

Der spises Ris til.
Det er en super lækker ret, og hvis man vil, så kan man også komme andet tilbehør i, som ananas, rosiner, peanuts, ja hvad man nu kan lide.

Andre læste også:
  Hasselbach kartofler

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort