Du skal bruge følgende:
500 g kartofler
200 g pølser
30 g margarine
2 revne løg
1 dl tomatpure
2 dl mælk
karry, salt, peber
1 bundt. persille el. purløg
Du skal gøre følgende:
Kog kartoflerne og skær dem i tern.
Skær pølserne i tykke skiver og brun dem i margarinen i gryden og tag dem op igen.
Brun kartoflerne i det tilovers-blevne fedtstof. Bland pølserne i igen.
Tilsæt groft revet løg, tomatpure, mælk og kryderier. Smag til.
Varm retten igennem under forsigtig omrøring.
Skyl kryderurterne og klip dem over retten.
Juster op og ned… – Tag den mængde kartofler I plejer at spise. Lige sådan med pølserne. Det gør ikke så større i denne ret.
Kartoflerne kan sagtens skæres i tern og koges i tern, hvis det skal gå stærkt
Kryderurterne kan sagtens undværes.
Efterlad en kommentar