Du skal bruge følgende: 

500 g kartofler
200 g pølser
30 g margarine
2 revne løg
1 dl tomatpure
2 dl mælk
karry, salt, peber
1 bundt. persille el. purløg

Du skal gøre følgende: 

Kog kartoflerne og skær dem i tern.
Skær pølserne i tykke skiver og brun dem i margarinen i gryden og tag dem op igen.
Brun kartoflerne i det tilovers-blevne fedtstof. Bland pølserne i igen.
Tilsæt groft revet løg, tomatpure, mælk og kryderier. Smag til.

Varm retten igennem under forsigtig omrøring.

Skyl kryderurterne og klip dem over retten.
Juster op og ned… – Tag den mængde kartofler I plejer at spise. Lige sådan med pølserne. Det gør ikke så større i denne ret.

Kartoflerne kan sagtens skæres i tern og koges i tern, hvis det skal gå stærkt

Kryderurterne kan sagtens undværes.

Andre læste også:   Hummer med smør og chili

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort