Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

Dej:
350 g mel
125 g margerine
50 g gær
1 dl mælk
1 spsk. sukker
1/2 tsk. salt
1 æg

Fyld:
2,5 dl mælk
1 æg
2 spsk. sukker
1 tsk., vanillesukker
2,5 tsk maizena

Du skal gøre følgende:

Dej: Margaringen smeltes og blandes med mel.
Mælken lunes og blandes med gær, sukker og salt.

Fyld (creme): Det hele kommes i en gryde og varmes langsomt op under omrøring.
Pludselig tykner det, og ved den rette tykkelse tages det af varmen.

Dejen deles i 14-16 stykker, rulles ud til en firkant og der lægges en klat creme i.
De fire hjørner samles, og bollen vendes og lægges på pladen (så lukningen er nedad).

Bollerne bages ved 225*  i ca 10 minutter

Kan efter fuldstændig afkøling pyntes med glasur og lignende.

Evt. kan cremen erstattes med syltetøj.

Bon appetit!

Andre læste også:   Pasta med bacon og svampe eller broccoli

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort