Du skal bruge følgende:

4 modne avokadoer
1 lille løg
4 fed hvidløg
6 spsk  ekstra jomfru oliven olie
frisk kværnet himalaya salt
frisk kværnet peber
frisk persille
4 tomater solmodne tomater (IKKE hollandske)
½-1 tsk chili pasta

Du skal gøre følgende:

Skær avokadoen over i 2 og fjern frugten med en ske og lig det ned i en skål.
For lethedsskyld kan du mose avokadoen med en stavblender.
Fin hak løg, hvidløg og persille og kom det ned i skålen.
Sæt en lille gryde med vand i kog.
Sænk tomaterne ned et par sekunder og tag dem op i kold vand.
Pil skrællen af og hak dem groft og bland det i skålen med resten.
Tilsæt olie, salt, peber og chili. rør godt rundt.

Server med majs chips eller tortillas eller server det som dressing til mexicanske pandekager med kylling eller oksekød, samt tomat, rødpeberfrugt, agurk, ananas, og iceberg som fyld, samt salsa.

Avokadoen bliver lidt brun, når den får luft men guacamolen kan holde ca. 3-4 dage i køleskabet.

Andre læste også:
  Spaghetti kødsovs

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort