Du skal bruge følgende:
2 pk gær
3 dl vand
4 æg (og 1 til at pensle bollerne med)
200 gr smør
Mel
Salt
Sukker

Du skal gøre følgende:

Tænd ovnen på 220 grader.
Smelt smør og køl det af (gryde ned i vasken med rindende koldt vand ved siden af)
Hæld vandet op i skålen og rør gæret ud. Kom derefter æg, lidt salt og lidt sukker samt mel ned i skålen.
Bliv ved med at tilføje mel til det hænger fast og bliver en dej.
Så former du 20 boller, smører dem med æg – ind i ovnen på midterste rille i ca 10-12 minutter.
(Hold øje med at de får en flot brun farve og så er de færdige.)

Det er muligt at tilføje vaniljepulver, chokoladestykker eller andet 🙂
Derefter ælter du dejen godt igennem

Andre læste også:
  Kyllingelasagne

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort