Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

Butterdej i plader. 1 plader = 2 personer
1 dl. frosnebær (jeg bruger bær symfoni fra Bilka/Føtex, men hindbær, solbær kan også bruges)
Lys rørsukker

Du skal gøre følgende:

Stil ovnen på 225 grader.
Lad pladerne tø op i 15 minutter på bagepapir.
Skær hver plade i 2 ruder og fordel dem på bagepapiret.
Kom lidt bær på midten af hver og pres bærrene ned i dejen.
Uden pres rejser dejen sig for meget/for skævt og så falder bærrene af.
Drys ca. 3/4 tsk. rørsukker over bærrene, før du bager kagerne i 13-15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Afkøl let og servér med en 2 kugler god vaniljeis

Andre læste også:   Grøntsagslasagne

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort