Du skal bruge følgende:
4 kalkunschnitzler
Sauce:
1 tsk. olie
2 enebær (knust(e) i morter)
4 skiver røget kalkunbryst (skåret i meget tynde strimler)
100 g champignoner (i tynde skiver)
1 løg (i små terninger)
50 g perleløg
2 spsk. ribsgele
2 spsk. tyttebærsyltetøj
4 dl. bouillon
1 spsk. sojasauce
2 spsk. creme fraiche 9%
Salt og peber
Du skal gøre følgende:
Saucen laves først.
Løg og champignoner svitses i gryden og kalkunbrystet tilsættes sammen med gele og enebær.
Bouillon tilsættes og det hele koges igennem.
Derefter smages til med salt og peber og evt. lidt mere gele.
Kan med fordel smages til med creme fraiche.
Schnitzlerne vendes på panden og lidt af saucen tilsættes, hvorpå det hele simrer let ca.5 min.
Resten af saucen serveres ved siden af
Efterlad en kommentar