Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

4 kalkunschnitzler

Sauce:
1 tsk. olie
2 enebær (knust(e) i morter)
4 skiver røget kalkunbryst (skåret i meget tynde strimler)
100 g champignoner (i tynde skiver)
1 løg (i små terninger)
50 g perleløg
2 spsk. ribsgele
2 spsk. tyttebærsyltetøj
4 dl. bouillon
1 spsk. sojasauce
2 spsk. creme fraiche 9%
Salt og peber

Du skal gøre følgende:

Saucen laves først.
Løg og champignoner svitses i gryden og kalkunbrystet tilsættes sammen med gele og enebær.
Bouillon tilsættes og det hele koges igennem.
Derefter smages til med salt og peber og evt. lidt mere gele.

Kan med fordel smages til med creme fraiche.

Schnitzlerne vendes på panden og lidt af saucen tilsættes, hvorpå det hele simrer let ca.5 min.
Resten af saucen serveres ved siden af

Andre læste også:   Høvdingegryde

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort