Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

75 g smør
3 dl mathilde kakaomælk
50 g gær
1 æg
550 g hvedemel

Pensling:
sammenpisket æg

Du skal gøre følgende:

Smelt smørret i en gryde og tilsæt kakaomælken.
Hæld blandingen i en skål og rør gæren heri.
Rør ægget i og tilsæt melet (hold evt. lidt mel tilbage).
Slå dejen godt sammen.
Dæk skålen med fx låg og stil dejen til hævning i ca 1 time.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. resten af melet.
Del dejen i 20 stykker og form dem til boller.
Lad bollerne efterhæve på en plade med bagepapir i ca. 20 min.
Pensl med æg og bag bollerne midt i ovnen.

BAGETID: 10 min. ved 225.Tilberedningstid: 60+ min.
Fryseegnet: NEJ

Fedt: 25 %
Kulhydrat: 64 %
Protein: 11 %
For hele retten: 11990 KJ

Andre læste også:   Verdens bedste pølsehorn.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort