Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

600 g laksefilet uden skind
1 spsk olie
2 stk revet citronskal – kan også godt bruge citronsaft
1 tsk salt
3 spsk kokos

Sauce:
1 spsk hakket løg
1 tsk stærk karry
½ spsk olie
2 dl fiske boullion
1 dl creme fraiche 38%
2 dl ananasmos
Salt
Peber

Du skal gøre følgende:

Laksen lægges i en smurt ildfast form.
Olie, citronskal og salt røres sammen og pensles på fisken.
Kokosen drysses over.
Stilles i en 225 grader varm ovn i ca 15 – 20 min.

Løg og karry svitses i olien i en lille gryde.
Boullion og cremefraiche tilsættes.
Sauce simrer under omrøring i 5-7 min.
Ananasmosen blendes og vendes i.
Sauce smages til med salt og peber

Serveres med ris

Andre læste også:   Per's pastaret

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort