Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

Sovsen
500 g kyllingebryst
5 dl mælk

Pastaen
1 halv pose skrue pastaer
2 dåser majs

Du skal gøre følgende:

Sovsen
Skær kyllingen i små tern og krydder dem med barbecue og hvidløgssalt gerne en ordentlig omgang og så smid det på en pande.
I en anden gryde hælder du 5 dl mælk og 3 hønseboullion i og jævner den med mejsstivelse til den får en sovse ligende konsistens.
Når kyllingen er blevet lækker brun, smider du den over i gryden med sovsen og smager den derefter til med hvidløgssalt og barbecue evt en hønseboullion til.

Pasta
Du smider pastaen i en gryde og dækker dem med vand.
Tilføj derefter et drys salt og en god klat oliven olie og lad det koge i 15 – 20 minutter tag en op og smag om de er færdige.
Når pastaen er færdig hælder du dem over i en skål og tilføjer de 2 dåser mejs og blander godt.

Pastaen nydes med kylling sovsen oven på.

 

Andre læste også:   Cornbread

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort