Opret
A password will be e-mailed to you.

Nu er sommeren her for alvor, og selvom du skal på ferie, om du allerede har været afsted, eller om du skal nyde sommeren hjemme, er det vigtigt at beskytte sig mod solens stråler. Selvom der måske er nogen i familien der ikke mener de har behov for solcreme, så er det altid en god idé at beskytte sig. Brugen af solcreme er noget der konstant bliver undervurderet, for sol har både kortvarige og langvarige konsekvenser for vores hud. 

Hvorfor skal vi bruge solcreme?

Solen skal nydes med omtanke, fordi den netop kan forårsage skader på os. Udover UVA- og UVB-stråling, der kan give solskoldninger, skader på øje og hudkræft, så kan solen også fremskynde aldring af huden. Hvis ikke huden er beskyttet, er huden endnu mere eksponeret for dette. Derfor anbefales det også at når du leder efter en solcreme, så skal du være opmærksom på om den beskytter mod begge former for stråling. 

Et produkt til hele familien

Når hele familien skal afsted, er det nemmest ikke at skulle have flere forskellige solcremer med. Derfor foretrækker de fleste at have én god solcreme. Alle Solprodukter fra Rudolph Care beskytter mod begge førnævnte slags stråling, og så er der tilføjet en masse lækre ingredienser oveni. 

Udover effektiv beskyttelse, indeholder solcremen også sunde olier fra havtorn, agurk og æble. Det er gældende for hele deres linje af solprodukter. Det betyder at når du beskytter dig med disse produkter, giver du også næring til din hud. Dette er en god kombination, da din hud har godt af at blive fugtet, oven på at blive eksponeret for meget sol. Dette er særligt agurkens styrke, hvor æbleekstraktet blandt andet er med til at opfriske huden.

Andre læste også:   Stress: Slip uroen ved hjælp af disse tips

Miljøvenlighed og certifikater

Ét produkt til hele familien er også et produkt der er godt for miljøet. Mange solcremer indeholder en række solfiltre, de ingredienser der er med til at blokere for solen, som er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Hormonforstyrrende stoffer er med til at forstyrre koraller i havet. Faktisk kan det være med til at dræbe nye koraller, hvilket er noget der for nyligt er blevet sat fokus på af miljøvenlige indsatser, da mange af verdens store koraller er svindet ind. Disse ingredienser finder du ikke i Rudolph Cares produkter. Ligeledes får du et produkt der er certificeret med Svanemærket. Produkter der bærer denne certificering er garanteret at være let nedbrydelige, både for miljøet og din krop.