Du skal bruge følgende:

300 g kyllingebryst (tynde skiver)
1 porre (skiver)
2 fed hvidløg (finthakket)
1 spsk. olie
4 skiver ananas ( i tern)
1 gulerod (strimlet)
1,5 spsk. karry
2 spsk. sojasauce
1 spsk. chili (sød)
200 g rejer
Tilbehør:
4 pitabrød (store)
1/2 salathoved (strimlet)
Dressing:
2 dl. A 38 Cheasy
1/2 rødløg (lille, finthakket)
1 spsk. dild (hakket)
2 spsk. purløg (hakket)
2 spsk. persille (hakket)
salt
peber
1 tsk. sennep
1 tsk. sukker

Du skal gøre følgende:

Opvarm en wok eller en tykbundet gryde og kom olien i.
Steg kyllingekødet, porre og hvidløg i ca. 3 min. under omrøring.
Kom ananas og gulerod i.
Tilsæt karry og vend det hurtigt, hvorpå sojasaucen og den søde chili tilsættes.
Lige inden serveringen kommes rejerne i og det hele vendes rundt.
Dressingen blandes sammen.
Pitabrødene varmes og flækkes næsten helt igennem.
Den snittede salat lægges i bunden, hvorefter kyllingeblandingen kommes over og til sidst kommes dressingen på.

Andre læste også:
  Lasagne

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort