Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

24 stk.
800 g hvedemel
100 g grahamsmel
ca. 5 dl vand
50 g gør
150 g optøet hakket spinat
250 g hytteost
2 tsk sukker
2 tsk groft salt
75 g græskarkerner (jeg brugte solsikkekerner)

Du skal gøre følgende:

Rør gæren ud i lunkent vand.
Tilsæt spinat, hytteost, salt, sukker, kerner og grahamsmel og rør rundt.
Tilsæt hvedemelet lidt af gangen og ælt dejen til den er glat og smidig.
Lad den hæve lunt og tildækket i 45min.
Del dejen i 24stk for form dem til boller.
Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Lad bollerne efterhæve i yderligere 30min.

Pensling: Sammenpisket æg – drys evt med lidt revet ost.

Bagetid: ca. 15 min i en 225 grader forvarmet ovn (varmluft 200grader)

Andre læste også:   Pasta i tomat flødesovs med kylling

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort