Du skal bruge følgende:

2 dåser tun i vand
1 mellemstort løg – finthakket
2 1/2 dl creme fraiche 18%
4 blade husblas
1 1/2 dl piskefløde 38%
1 stort fed presset hvidløg
1 tsk fransk sennep (gerne stærk)
1 bundt purløg
ca. 1/4 iceberg salathoved
1 dåse rød kaviar
Saft af 1 citron
Salt og peber

Du skal gøre følgende:

Læg husblas i blød
Bland tun, hakket løg, creme fraiche, hvidløg, sennep, purløg, salat og citronsaft i en skål.
Smelt husblas over vandbad.
Hæld husblas i tunmoussen.
Pisk fløden stiv.
Når tunmoussen begynder at stivne, vendes det stift piskede piskefløde i.
Til sidst vendes kaviar i.
Smag til med salt og peber.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort