Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

2 dåser tun i vand
1 mellemstort løg – finthakket
2 1/2 dl creme fraiche 18%
4 blade husblas
1 1/2 dl piskefløde 38%
1 stort fed presset hvidløg
1 tsk fransk sennep (gerne stærk)
1 bundt purløg
ca. 1/4 iceberg salathoved
1 dåse rød kaviar
Saft af 1 citron
Salt og peber

Du skal gøre følgende:

Læg husblas i blød
Bland tun, hakket løg, creme fraiche, hvidløg, sennep, purløg, salat og citronsaft i en skål.
Smelt husblas over vandbad.
Hæld husblas i tunmoussen.
Pisk fløden stiv.
Når tunmoussen begynder at stivne, vendes det stift piskede piskefløde i.
Til sidst vendes kaviar i.
Smag til med salt og peber.

Andre læste også:   Indbagt svinekarm

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort