Du skal bruge følgende: 

Ca. 500g hele kyllingelår (rest fra rosmarinkylling)
1 oksebouillonterning
1 suppevisk (selleritop, porretop o.l.)
2 dåser aspargessnitter
2½ dl 13% fløde
sovsejævner
salt
peber
3-4 håndfulde ærter eller sukkerærter (frost)

Tilbehør:
Groft, hvidt brød.

Du skal gøre følgende:

Læg kyllingelårene i en gyde med godt en liter vand, tilsat bouillonterning og suppevisk.

Bring gryden i kog, skum og læg låg på.

Lad simre knap en time, tag kødet op, si suppen og hæld den tilbage i gryden.

Tilsæt væden fra aspargessnitterne samt fløde og kog suppen op.

Jævn med sovse-jævner og smag til med salt og peber.

Pluk kyllingekødet fra benene og varm det i suppen sammen med ærterne.

Varm aspargessnitterne med lige inden serveringen.

Server suppen rygende varm og giv masser af groft, hvidt brød hertil.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort