Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

1 hvidkålshoved
1 løg
1 spsk. sukker
50 g margarine
salt
peber
2 ringe røget medister a 400 g
1-2 dl svinebouillon
evt. eddike

Tilbehør: 

Groft rugbrød og sennep.

Du skal gøre følgende:

Del kålhovedet i kvarter, fjern stokken og snit kålen. Hak løget groft.
Smelt sukker i bunden af en stegegryde og tilsæt margarine. Når det er smeltet sammen til karamel, brunes kål og løg heri. Der er sikkert ikke plads til det hele i gryden på en gang, men start med ca. 1/3. Når det er lysebrunt og er “faldet sammen”, tilsættes lidt mere osv. Drys med salt og peber. Prik de hele pølseringe her og der med en nål og pak dem godt ned i kålen. Spæd med bouillon og lad retten simre under låg i ca. 1½ time.

Spæd evt. med lidt væde undervejs, hvis det koger tørt. Smag kålen til med salt, peber og evt. en smule eddike og giv groft rugbrød samt en god sennep hertil. Skær pølserne i skiver ved serveringen.

Andre læste også:
  Fyldig kyllingegryde

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort