Du skal bruge følgende:

400 g hakket lever
200 g hakket skinkekød (max 12 g fedt/100 g)
200 g kartoffel (rå, revet)
1 løg (revet)
2 æg
50 g hvedemel
2 tsk. salt
1/2 tsk. peber
1/2 tsk. allehånde (el. fx kardemomme)

Tilbehør:
1 pakke kalkunbacon
500 g champignon (rå, i skiver)

Du skal gøre følgende:

Alle ingredienserne til leverpostejen røres sammen med en el-pisker.
Hældes i et smurt ildfast fad eller form og bages i vandbad i ca. 1 time ved 175 gr.
Bacon ristes på en tør pande – eventuelt smurt med lidt olie.
Champignon ristes herefter.
Leverpostej pyntes med begge dele.

Andre læste også:   Kærnemælkssuppe

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort