Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

500 gr. rå marcipan
200 gr. flormelis
Æggehvide fra 1 æg

Du skal gør følgende:

Ingredienserne æltes sammen og hviler evt. et par timer i køleskabet.
Herefter rulles dejpølserne ud til; jeg starter med den nederste og måler derefter til den næste.
Det kan anbefales at gøre dem lidt flade både foroven og forneden, så de står bedre fast. Evt. dej i overskud kan laves til små lækre petit fours.

De bages herefter på 225 grader i 8-10 minutter. Hold evt. øje gennem ovnvinduet, for det går stærkt, når først de har fået for meget!

Når kagen skal sættes sammen, plejer jeg at smelte mørk chokolade, som limer bundene sammen.
Nogle kan lide at putte glasur i siksakstriber på kransekagepølserne, inden de bliver sat sammen og til det vil jeg anbefale en glasur af æggehvide og flormelis – det giver et flottere resultat end vand og flormelis.
Husk først at sprøjte glasur på, når kagerne er afkølet!
Når jeg sætter knallerterne på kagen, plejer jeg at putte lidt flydende, varm chokolade på knallerten, som jeg herefter fæstner til kransekagen med en nål.
Når chokoladen er tør, plejer knallerterne at sidde fast og man kan hive nålen ud.
Herefter kan man placere sine petit fours rundt om kransekagetårnet og blæse lidt serpentiner ud over hele herligheden

Andre læste også:   Kartoffelsuppe

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort